Reisleiding in de Harz

Mijn naam is Aletta Jaeckel, ik kom oorspronkelijk uit Nederland, maar woon sinds 1994 in Duitsland. Ik heb ruim 25 jaar ervaring in de toeristische sector en heb onder andere voor het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) in Keulen en Duitse regionale toeristische organisaties gewerkt.

Sinds 2011 ben ik werkzaam als zelfstandig stadsgids. In de loop der jaren heb ik meer en meer kennis opgedaan en ben inmiddels actief in Goslar, Quedlinburg, Wernigerode en Halberstadt in de Harz. Daarnaast begeleid ik groepen op dagtochten in de Harz, het Kyffhäuser-gebergte ten zuiden van de Harz en de wijnstreek Saale-Unstrut.  Ik vertel graag over de spannende geschiedenis – van ver voor de jaartelling tot aan de moderne, de prachtige architectuurstromingen en de kunst in o.a. kerken.

Rondleidingen en dagtochten worden aangeboden in het Nederlands, Duits en Engels.

Afhankelijk van de grootte van de groep wordt een stemversterker ingezet, zodat iedereen de rondleiding goed kan volgen.

Vanuit Nederland bent u in ca. 4-5 uur in de Harz. Ik verheug me op uw groep!


Prijzen

De prijs voor een Nederlandstalige dagtocht is afhankelijk van de afstand naar het beginpunt. Boekt u een stadswandeling – in het kader van een dagtocht – in Goslar, Halberstadt, Quedlinburg of Wernigerode, dan vervallen de kosten voor de rondleiding. In de prijs voor een reisbegeleiding zijn de entrees voor musea exclusief.

Boekingsaanvraag

Of neemt u telefonisch contact op: tel. +49 (0)3941 5953876 of mobiel: +49 (0)160 97578096. Graag ook via WhatsApp.